Logo Gmina Ciepłowody

News zdjęcie id 524

Wójt Gminy Ciepłowody ogłasza nabór na wolne stanowisko urzędnicze - Kierownik Ośrodka Pomocy Społecznej w Ciepłowodach

21.02.2018

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać w zamkniętej kopercie w Sekretariacie Urzędu Gminy Ciepłowody lub przesłać na adres: Urząd Gminy Ciepłowody, ul. Kolejowa 3, 57-211 Ciepłowody  w terminie do dnia 09 marca 2018r. do godz. 14.30, z dopiskiem "Dotyczy naboru na wolne stanowisko urzędnicze - Kierownik Ośrodka Pomocy Społecznej w Ciepłowodach"

OGŁOSZENIE O NABORZE

KWESTIONARIUSZ OSOBOWY

Zarządzenie nr 13/18 Wójta Gminy Ciepłowody z dnia 1 marca 2018r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej do przeprowadzenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze - Kierownika Ośrodka Pomocy Społecznej w Ciepłowodach

Zarządzenie nr 14/18 Wójta Gminy Ciepłowody z dnia 13 marca 2018r. w sprawie zmiany zarządzenia dotyczącego powołania Komisji Rekrutacyjnej do przeprowadzenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze - Kierownika Ośrodka Pomocy Społecznej w Ciepłowodach

Lista kandydatów spełniających warunki formalne

INFORMACJA O WYNIKU NABORU

Akceptuję